Kikare

Köp din kikare hos oss på Scandinavian Photo, online eller i butik. I vårt sortiment hittar ni bland annat kompaktkikare, tubkikare och teleskop. Vi erbjuder ett brett sortiment av kikare från välkända varumärken såsom Nikon, Swarovski, Celestron, Zeiss m. fl.

104 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Objektiv & Kikare
Varumärken
Förstoring
Förstoringsgrad
Frontlinsens diameter
Väderskyddad
Vikt
Utgångspupil
Garanti
Stativfäste
Synfält vid 1000m
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.