Kikare

En kikare kan vara skillnaden för naturfotografen mellan en händelselös fotosession eller minneskortet fullt av bilder på vilda djur och fåglar. Vi erbjuder kikare för fågelskådning, jakt och friluftsliv och självklart som ett komplement till din fotoutrustning. Hos oss hittar du både handkikare, monokikare och tubkikare från välkända varumärken som Nikon, Swarovski, Canon och Focus med flera. Besök oss i butik eller köp direkt online.

96 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Objektiv & Kikare
Filtrering
Varumärken
Förstoring
Förstoringsgrad
Frontlinsens diameter
Väderskyddad
Vikt
Synfält vid 1000m
Garanti
Stativfäste
Prismatyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.