Handkikare

En handkikare är en binokulär kikare med dubbla linser för använding med båda ögonen, vilket anses som bekvämare och smidigare av många. Handkikare är ofta små och portabla och lätta att ha med sig i fickan. Välj mellan egenskaper som vattentät, gummerat chassi, extra låg närgräns eller ED-glas i hög kvalitet. Vi har kikare för nybörjare, barn, jägaren, fågelskådaren, äventyraren och alla däremellan. Besök oss i butik för att hitta den bästa kikaren för dig eller köp direkt online.

46 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kikare
Varumärken
Förstoring
Förstoringsgrad
Frontlinsens diameter
Väderskyddad
Stativfäste
Vikt
Synfält vid 1000m
Prismatyp
Höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.