15mm f/4 1:1 Macro till Canon

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro till Canon

Artikelnummer: 1031857
  • Unik kombination av vidvinkel och makro
  • Kan producera väldigt annorlunda perspektiv
  • Anpassad för fullformat
6 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

15mm f/4 1:1 Macro till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
6 718 SEK
15mm f/4 1:1 Macro till Canon
UV-Filter 77mm PD WMC
Filterhållarkit V6 Landscape 100mm System
9 579 SEK

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion till Canon

Med en väldigt bred vidvinkel, extremt bra närgräns och shift-funktion passar LAOWA 15/4 perfekt för landskapsbilder, interiör och arkitekt-bilder men framförallt för skapa bilder med väldigt intressant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel anpassat för fullformat får du en riktigt bred vidvinkel som tillsammans med en förstoringsgrad på 1:1 ger stora möjligheter att producera vidvinkelbilder med ett annorlunda närbildsperspektiv. Objektivet är även utrustat med en Shift-funktion för hjälpa dig hålla linjer paralella.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.