85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon

Artikelnummer: 1028987
 • Hög skärpa redan på f/1,4.
 • Utmärkt porträttobjektiv med krämig bakgrund.
 • Hög konstruktionskvalitet.
 • Ger bra avstånd till modellen
 • Anpassad för fullformat
12 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 86mm
14 429 SEK
85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
13 028 SEK

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art levererar hög bildkvalitet och är byggd för att passa med dagens högupplösta kameror. Objektivet är konstruerat för fullformatskameror men passar även till APS-C. Med en stor bländaröppning på f/1,4 som levererar en snygg, krämig bokeh-effekt och hög skärpa passar detta objektiv utmärkt för porträttfotografering.

 • HSM-motor för snabb och tyst fokusering
 • Ljusstarkt med snygg bokeh-effekt
 • Vatten- och oljeavvisande beläggning på främre och bakre linser

Optisk prestanda utan kompromisser

Objektivet har 14 linselement i 12 grupper vilket ger objektivet mycket hög upplösning. Det har utrustats med två SLD-glas som minimerar kromatisk aberration och ljusslöjor i dina bilder. Den stora bländaren på f/1,4 gör det idealiskt för fotografering i svagt ljus och levererar en så exakt bokeh-effekt att du kan fokusera på pupillen i en modells öga och samtidigt få suddiga ögonfransar. Det skarpa området får hög upplösning medan det suddiga området ger ett snyggt djup med skön effekt i din bild. Objektivet är designat för att uppfylla de krav som ställs vid fotografering med professionella systemkameror med 50 megapixlar och högre.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor ger en snabb och tyst fokusering. Det enda du behöver göra för att ändra från autofokus till manuell fokusering är att vrida på fokusringen, även vid kontinuerlig autofokus.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Vid användning med objektivadaptern MC-11 (säljs separat) fungerar Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art för Canon även på din Sony E-mount-kamera. Objektivet är dessutom kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.