Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM
Artikelnummer: 1014362

Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.
  • Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering
  • Kompakt och lätt 400 mm-objektiv
86 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompakt och lätt 400 mm-objektiv

Detta teleobjektiv har en hög prestanda och teknik för diffraktiv optik som ger en kompaktare och lättare konstruktion än vanliga 400/4,0-objektiv. DO-tekniken korrigerar oönskade optiska effekter som en sådan här storlekesminskning annars skulle kunna innebära. Dessutom kommer du kunna fotografera med en slutartid som är upp till 4 steg längre än vanligt. Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.

Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering. Det motverkar slöjor och färgblödning och ger suverän skärpa genom hela bilden. Tekniken Power Focus gör att du kan skapa effekter med fokusskifte med jämna övergångar mellan olika delar av motivet när du spelar in film.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.