Smidigt porträttobjektiv för fullformat

Canon EF 85mm f/1,8 USM

Artikelnummer: 15143
  • Objektivet är lätt och kompakt
  • Suverän bildkvalitet
  • Objektivets front roterar inte vid fokusering och det är lätt att använda specialfilter
  • Brännvidden 85mm är optimal för bland annat porträttfotografering
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF 85mm f/1,8 USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 58 mm
4 788 SEK
EF 85mm f/1,8 USM
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Väska Lens Case Duo 5 grön
5 388 SEK

Canon EF 85/1,8 USM
Det här objektivet har en klassisk kombination av brännvidd och maximal bländaröppning för många motiv där man vill koncentrera bildutsnittet något och samtidigt ha tillgång till stora bländaröppningar. Objektivet är lätt och kompakt och ger suverän bildkvalitet vid alla bländaröppningar. Det är också konstruerat med speciell hänsyn till vacker teckning i oskarpa bilddelar. Objektivets front roterar inte vid fokusering och det är lätt att använda specialfilter. Brännvidden 85mm är optimal för bland annat porträttfotografering.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.