Ultravidvinkelzoom till Canons spegellösa systemkameror med RF-fattning

Canon RF 15-35mm f/2,8 L IS USM

Artikelnummer: 1045405
 • Ljusstark vidvinkelzoom med bildstabilisering och vädertätad konstruktion
 • Nano USM-motor för snabb, mjuk och exakt fokusering
 • Hög skärpa över hela bilden, även i kanterna
24 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

RF 15-35mm f/2,8 L IS USM
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
25 108 SEK
RF 15-35mm f/2,8 L IS USM
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 82mm
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
26 209 SEK

Canon RF 15-35 mm f/2.8L – ett ljusstarkt objektiv med ultravidvinkelzoom

En ultravidvinkelzoom i EOS R-systemet med bildstabilisering i fem steg och en USM-motor för tyst och exakt fokusering. Objektivet är mycket ljusstarkt och med sin bländare på 2,8 genom hela zoomintervallet lämpar det sig perfekt för fotografering även i svagt ljus och där kort skärpedjup krävs. Brännvidden på 15-35 mm gör objektivet till Canons vidaste i EOS R-systemet vilket är bra för exempelvis fotografering av landskap och arkitektur. Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM är objektivet som kan följa med i alla förhållanden då det har en vädertätad konstruktion och en beläggning på linserna som skyddar mot vattendroppar och damm.

Fördelar

 • Ljusstarkt objektiv – f/2.8
 • Objektivet med mest vidvinkel i EOS R-systemet
 • Bildstabilisering i fem steg - för både foto och film
 • Nano USM-motor för snabb, mjuk och exakt fokusering
 • Vädertätad konstruktion för fotografering i alla förhållanden

Bildstabilisering för både film och foto

Canons Image Stabilizer hjälper till att reducera skakningsoskärpa orsakad av oönskade kamerarörelser av fotografen. Bildstabiliseringen ger dig möjligheten att fotografera med 5 stegs längre slutartid vilket tillsammans med objektivets höga ljusstyrka underlättar vid fotografering i svaga ljusförhållanden. Detta ger även en stor fördel när du filmar genom att filmerna blir betydligt stadigare och följsamma.

Ändra dina inställningar direkt på objektivet med Objektivkontroll-ringen

Objektivet är utrustad med en objektivkontroll-ring som ger dig möjlighet att exempelvis ändra bländare, slutartiden, ISO eller exponeringskompensation genom att vrida på ringen och därmed kunna ändra dina inställningar snabbt utan behöva göra det i kameran, utan du kan fortsätta fotografera och snabbt vrida på ringen för att exempelvis justera exponeringen.

Fokusera snabbt och nästintill ljudlöst

Objektivet har en tyst och snabb Nano USM fokusmotor som ger en stadig kontinuerlig fokusering under både foto och film. Nano USM är en förfinad och mindre linjär variant av den traditionella USM fokusmotorer vilket gör den liten och kompakt. Nano USM är anpassat för Canon Dual Pixel för att arbeta snabbt och ge mjuka övergångar i video.

Levereras med

 • Canon RF 15-35mm F2.8 L IS USM
 • Motljusskydd EW-88F
 • Objektivväska LP1222
 • Objektivlock
 • Objektivlock E-82 II
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.