Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passar till nästan allt

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Artikelnummer: 1044975
 • 10x zoom i ett enda objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildstabilisering (motsvarande 5-steg)
 • Tyst, snabb och effektiv autofokus
 • RF-Mount för maximal prestanda på Canons spegellösa fullformatskameror
 • Nano USM autofokus som kombinerar de bästa fördelarna av STM- och USM teknikerna
11 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
13 049 SEK
RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Putsduk mikrofiber large
12 788 SEK

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passar till nästan allt

Detta objektivet täcker de flesta brännvidder som du kan tänkas använda, alla brännvidder mellan 24 och 240mm – allt i ett enda objektiv. Detta passar bra för dig som fotograferar allt från landskap, Lifestyle, porträtt eller fågel och sport på långt avstånd. Den effektiva bildstabiliseringen och blixtsnabba autofokusen ser till att du får skarpa bilder.

Fördelar

 • 10x zoom i ett enda objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildstabilisering (motsvarande 5-steg)
 • Tyst, snabb och effektiv autofokus
 • RF-Mount för maximal prestanda på Canons spegellösa fullformatskameror
 • Focus/kontroll-ring

10x zoom i ett enda objektiv (24-240mm)

Med brännviddsintervallet 24-240mm får du 10x zoom vilket gör att du klarar de flesta situationer med ett enda objektiv. Detta är perfekt för dig som inte vill bära runt på massor av tunga objektiv utan vill ha en enda lösning samt är perfekt på exempelvis resor eller fotograferingar där avståndet kan variera kraftigt.

Effektiv bildstabilisering (motsvarande 5-steg)

Bildstabiliseringen har mätts upp till motsvarande 5-steg vilket innebär att kameraskakningar reduceras kraftigt och du kan fotografera på långsammare slutartider än vad som tidigare varit möjligt. Bildstabiliseringen ger en stor skillnad när du filmar då den arbetar effektivt och tyst samt du får jämna och följsamma filmklipp.

Snabb och effektiv autofokus

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerar de bästa fördelarna av STM- och USM teknikerna och tillsammans med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en tyst, snabb och effektiv autofokus som du kan lita på.

RF-Mount för maximal prestanda på Canons spegellösa fullformatskameror

Detta objektivet passar på Canons spegellösa fullformatskameror med RF-fattning och är konstruerad därefter med det exakta avståndet som krävs för optimal funktion och prestanda. Detta gör att du inte behöver ha någon adapter till din spegellösa Canon fullformat.

Levereras med

 • Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM
 • Objektivlock E-72II
 • Bakre objektivlock
 • Användarmanual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.