Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M
Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Artikelnummer: 1021608
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
10 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt all-round-objektiv

Detta ljusstarka objektiv passar i de allra flesta situationer. Den stora bländaren på f/2 gör att du kan fotografera utan stativ även i sämre ljusförhållanden samtidigt som du får en snygg bokeh-effekt. Objektivet ger skarpa och detaljrika bilder utan distorsion.

  • Ljusstarkt f/2 som största bländare
  • Manuell fokusering
  • Robust och tålig design
  • Distorsionsfritt

Smidig och exakt foksuering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en användarvänlig och ergonomisk fokusring. Den högkvalitativa fokuseringsmekaniskmen ger en snabb och smidig fokusering med exakta resultat och förändringarna du gör blir omedelbart synliga i sökaren.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.