Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Artikelnummer: 1021608
10 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ljusstarkt all-round-objektiv

Detta ljusstarka objektiv passar i de allra flesta situationer. Den stora bländaren på f/2 gör att du kan fotografera utan stativ även i sämre ljusförhållanden samtidigt som du får en snygg bokeh-effekt. Objektivet ger skarpa och detaljrika bilder utan distorsion.

  • Ljusstarkt f/2 som största bländare
  • Manuell fokusering
  • Robust och tålig design
  • Distorsionsfritt

Smidig och exakt foksuering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en användarvänlig och ergonomisk fokusring. Den högkvalitativa fokuseringsmekaniskmen ger en snabb och smidig fokusering med exakta resultat och förändringarna du gör blir omedelbart synliga i sökaren.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.