Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M
Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M
Artikelnummer: 1021608

Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
10 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt all-round-objektiv

Detta ljusstarka objektiv passar i de allra flesta situationer. Den stora bländaren på f/2 gör att du kan fotografera utan stativ även i sämre ljusförhållanden samtidigt som du får en snygg bokeh-effekt. Objektivet ger skarpa och detaljrika bilder utan distorsion.

  • Ljusstarkt f/2 som största bländare
  • Manuell fokusering
  • Robust och tålig design
  • Distorsionsfritt

Smidig och exakt foksuering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en användarvänlig och ergonomisk fokusring. Den högkvalitativa fokuseringsmekaniskmen ger en snabb och smidig fokusering med exakta resultat och förändringarna du gör blir omedelbart synliga i sökaren.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.