AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR

Artikelnummer: 1016857
  • Extremt kompakt och lätt för att var ett 300mm f/4.
  • Snabb autofokus och effektiv bildstabilisering.
  • Väldigt smidig hantering tack vare storleken.
  • Motsvarar 450mm på en DX-kamera.
19 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock LF-4
20 078 SEK
AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
Stativfäste RT-1
22 444 SEK

Tunga bilder men lätt i väskan

Minska avståndet med det här 300 mm-objektivet i FX-format. NIKKOR-objektivet med F-fattning har utrustats med ett Phase Fresnel-element. Det ger en optimal balans av kompakt konstruktion, teleräckvidd och hög bildkvalitet. Objektivet är utmärkt för att fotografera sport och vilda djur, men även för resebilder och detaljfokuserade porträtt.

Fördelar:

  • Väldigt kompakt och lätt
  • Passar både FX och DX
  • God ljusstyrka
  • Bildstabilisator


Med en maximal bländare på f/4, brännvidd på 300 mm och imponerande VR-teknik kommer du få utmärkta resultat i många olika förhållanden. Phase Fresnel-linselementet minskar storleken och vikten avsevärt och ett flourskikt stöter bort vatten, damm och smuts samt ger ökad hållbarhet.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.