Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1017904
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Smidig och kompakt makro motsvarande 60 mm.
  • Avbildningsskala 1:1 med en närgräns på endast 10,5 cm.
  • Passar utmärkt till mat, detaljer, smycken, blommor men också porträtt.
4 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

AF 30/2,8 ASPH Macro Lumix G Mega O.I.S Micro 4/3
Detta objektiv är perfekt att använda för makrofotografering av blommor och mat men också för porträtt. Med en närgräns på 0,105 meter är det möjligt för dig att fota verklighetstrogna makrobilder. Fokuseringen är jämn och tyst både när du fotar och när du filmar.

När objektivet används med Lumix G-kameror kan du dra nytta av den höga hastigheten, precisionen i AF-systemet som skickar information med 240 bilder per sekund.

Dess konstruktion på nio linser i nio grupper, inklusive en asfärsik lins, ger dig ett kompakt objektiv med hög optisk prestanda. Dessutom har objektivet utrustats med en bildstabilisator som effektivt kompenserar för handskakningar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.