Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1017904
  • Smidig och kompakt makro motsvarande 60 mm.
  • Avbildningsskala 1:1 med en närgräns på endast 10,5 cm.
  • Passar utmärkt till mat, detaljer, smycken, blommor men också porträtt.
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-Filter 46mm PD WMC
4 638 SEK
Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S
väska putspåse i microfibermaterial
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 354 SEK

AF 30/2,8 ASPH Macro Lumix G Mega O.I.S Micro 4/3
Detta objektiv är perfekt att använda för makrofotografering av blommor och mat men också för porträtt. Med en närgräns på 0,105 meter är det möjligt för dig att fota verklighetstrogna makrobilder. Fokuseringen är jämn och tyst både när du fotar och när du filmar.

När objektivet används med Lumix G-kameror kan du dra nytta av den höga hastigheten, precisionen i AF-systemet som skickar information med 240 bilder per sekund.

Dess konstruktion på nio linser i nio grupper, inklusive en asfärsik lins, ger dig ett kompakt objektiv med hög optisk prestanda. Dessutom har objektivet utrustats med en bildstabilisator som effektivt kompenserar för handskakningar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.