Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S
Artikelnummer: 1017904

Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Smidig och kompakt makro motsvarande 60 mm.
  • Avbildningsskala 1:1 med en närgräns på endast 10,5 cm.
  • Passar utmärkt till mat, detaljer, smycken, blommor men också porträtt.
4 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

AF 30/2,8 ASPH Macro Lumix G Mega O.I.S Micro 4/3
Detta objektiv är perfekt att använda för makrofotografering av blommor och mat men också för porträtt. Med en närgräns på 0,105 meter är det möjligt för dig att fota verklighetstrogna makrobilder. Fokuseringen är jämn och tyst både när du fotar och när du filmar.

När objektivet används med Lumix G-kameror kan du dra nytta av den höga hastigheten, precisionen i AF-systemet som skickar information med 240 bilder per sekund.

Dess konstruktion på nio linser i nio grupper, inklusive en asfärsik lins, ger dig ett kompakt objektiv med hög optisk prestanda. Dessutom har objektivet utrustats med en bildstabilisator som effektivt kompenserar för handskakningar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.