Leica DG Macro Elmarit 45mm f/2,8 Mega O.I.S

Panasonic Leica DG Macro Elmarit 45mm f/2,8 Mega O.I.S

Artikelnummer: 310876
  • Makroobjektiv motsvarande 90mm med avbildningsskala 1:1 och bildstabilisering
  • Hög ljusstyrka och snabb autofokus.
  • Passar till både makrobilder och porträttbilder.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Leica DG Macro Elmarit 45mm f/2,8 Mega O.I.S
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 46 mm
9 358 SEK
Leica DG Macro Elmarit 45mm f/2,8 Mega O.I.S
UV-Filter 46mm PD WMC
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
9 328 SEK

Panasonic AF 45/2,8 ASPH G Macro Elmarit Mega OIS
Fast objektiv från Panasonic med grym bildkvalitet, minimal distorsion, kromatisk aberration, skuggnngar eller ljusblänk. Uppfyller Leica-standarden. Det här objektivet har både en asfärisk lins och en ED-lins med 14 linser i tio grupper vilket ger en enastående kompakthet och drar fördel av Micro 4/3-standarden. Bildstabiliseringen dämpar suddigheten som ofta orsakas av handskakningar så det blir lättare att ta skarpa makrobilder utan stativ. En innesluten stegmotor gör fokuseringen smidig och tyst både vid fotografering och filmning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.