Kampanj
Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
Artikelnummer: 1036657

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Hög ljusstyrka och en brännvidd motsvarande 34 mm
  • Snabb autofokus med AF/MF-omkopplare och avståndsskala
  • Vädertätat design
10 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Olympus summer cashback

Få 2000,- tillbaka!

Just nu får du 2000 kronor i cashback när du köper detta objektivet. För att ta del av kampanjen registrerar du ditt köp på Olympus hemsida, här finns även fullständiga villkor för cashbacken. Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 – 2022.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt vidvinkelobjektiv för landskap och dokumentärfotografering

Objektivets stora bländare, kompakta design, lätta vikt samt att det är damm, smuts och fryståligt gör objektivet till en proffesionell följeslagare även vid de mest krävande sittuationerna.

Objektivets asfärsiska linselement är av ED-DSA-typ (Extra-low Dispersion Dual Super Aspherical) vilket gör att man kan använda färre linselement och på så sätt göra ett mindre och lättare objektiv. Linselementen kompåenserar även för avvikelser som annars är vanliga på vidvinkelobjektiv så som kromatisk aberration, bildförvrängning och färgblödning framförallt i ytterkanten på bilden.

  • Damm, stänk och fryståligt (ner till -10°C)
  • Största bländare f/1,2
  • Snabb och exakt autofokus

Z Coating Nano-teknik

Nano-coatingen minskar spök- och ljuseffekter som annars kan förekomma vid fotografering i motljus.

Fokusering - Snabb och exakt eller helt manuellt

Objektivets autofokus är både tyst och snabb för att du inte ska behöva missa en bild, och i videoläget fokuserar objektivet jämnt och utan ryckningar.
Fokuseringsringen för manuell fokusering sitter framtill på objektivet för att du som fotograf enkelt ska komma åt den även om du använder batterigrepp på din kamera. För att växla mellan manuell- och autofokusering drar du bara fokuseringsringen mot eller från dig så som vi känner igen från tidigare objektiv från Olympus.

Bländare f/1,2

Den stora bländaröppningen låter dig fotografera i miljöer med riktigt dåligt ljus och den hjälper dig att skapa en mjuk och behaglig bokeh. Bokehn övergår mjukt från fokuserat till suddigt vilket ger dig som fotograf ett jämnare och mjukare resultat och det korta skärpedjupet får ditt motiv att sticka ut på ett vackert sätt utan att påverka upplösningen negativt.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.