E 50mm f/1,8 OSS svart

Sony E 50mm f/1,8 OSS svart

Artikelnummer: 1006615
  • Smidigt porträttobjektiv med hög ljusstyrka för APS-C.
  • Motsvarar 75 mm.
  • Bildstabilisering motverkar skakningsoskärpa.
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ett ljusstarkt objektiv, perfekt för porträtt och vardagsfotografering. Den stora bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa (bokeh). Bildstabilisering ger stadiga bilder vid handhållen kamera och autofokusen är tyst och snabb.

Fördelar:

  • Motsvarar 75mm
  • Hög ljusstyrka
  • Bildstabilisering
  • Hög skärpa
  • Kompakt och lätt

Motsvarar 75mm

Objektivet motsvara 75mm, en brännvidd som passar utmärkt för porträtt, men också många andra situationer. Brännvidden tillsammans med den höga ljusstyrkan gör att du kan få fram krämig bakgrundsoskärpa och effektivt isolera ditt motiv mot bakgrunden.

Hög ljusstyrka

Den stora bländaren på f/1,8 bidrar i hög grad till det korta skärpedjupet och fina bakgrundsoskärpan, men också till att få möjligheten att fotografera i sämre ljus och med snabbare slutartider.

Bildstabilisering

Bildstabiliseringen hjälper till att reducera oskärpa i bilden som uppstår av att kameran rör sig när du fotograferar, något som blir väldigt påtagligt i lite mörkare inomhussituationer eller på kvällen.

Hög skärpa

Fast optik utan zoom och med hög ljusstyrka har fördelen att kunna leverera hög skärpa. I kombination med det korta skärpedjupet som objektivet kan skapa kan skärpan upplevas ännu bättre.

Kompakt och lätt

Objektivet är lätt och smidigt att ta med, perfekt för resor eller andra tillfällen då du inte vill bära på tunga saker, men ändå kunna komma hem med bilder av riktigt hög kvalitet.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd ALC-SH116
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.