Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Artikelnummer: 1055457

Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II

Otroligt skarp och ljusstark normalzoom till Sony FE

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Preliminär leveransstart i slutet av maj
 • Lika snabbt och ljusstarkt vid alla brännvidder
 • Smidig, och tyst autofokus - perfekt vid filmning
25 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sony FE 24-70 f/2,8 GM II är ett utmärkt standardzoomobjektiv med E-fattning från Sony. Det är konstruerat för att ge en jämn, snabb och kontinuerlig autofokus för filminspelning med minimerad brännvidds-, fokus- och axelförändring vid zoomning, vilket ger bättre bildkvalitet. Sony 24–70 mm-objektivet är även utrustat med en konstant f2,8-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och perfekta funktioner, särskilt för filminspelning och stillbilder i fullformat.

Fördelar

 • Utvecklat för dagens högupplösta kameror
 • Lika snabbt och ljusstarkt vid alla brännvidder
 • Smidig, och tyst autofokus - perfekt vid filmning
 • Damm- och fukttålig konstruktion
 • Konstant max-bländare på f/2,8 genom hela zoomintervallet
 • Preliminär leveransstart i slutet av maj

Avancerad optisk design

Den avancerade optiska designen inbegriper två ED-element (Extra Low Dispersion), två Super ED-element, två XA-element (Extreme Aspherical) och tre asfäriska element säkerställer enastående upplösning i det här G Master-standardzoomobjektivet med en konstant f/2,8-bländare som ger hög upplösning från hörn till hörn och vacker bokeh. Det här är ett enastående objektiv i fullformat från Sony som är perfekt för att ta stillbilder, skapa innehåll och spela in videor. 

Vädertätat zoomobjektiv med E-fattning från Sony                

Vackra och jämna bakgrunder

Den cirkelformade bländaren med 11 bländarlameller på G Master 24–70 mm-objektivet från Sony med konstant f/2,8-bländare skapar vackra, cirkulära bokeheffekter med oskärpa i bakgrunden.

Snabb och exakt autofokus

Med fyra linjära XD-motorer (Extreme Dynamic) med komplex struktur får du snabbare och mer exakt fokusering för filmskapande och fotografering. Med det här standardzoomobjektivet missar du aldrig ett fototillfälle.  

Fantastisk klarhet oavsett väder

En konstant max-bländare på f/2,8 i hela zoomintervallet ljusstyrkan på en jämn nivå även när du ändrar brännvidd. Det främre elementet på detta G Master-objektiv från Sony är försett med en fluorbeläggning som stöter bort vatten, olja och andra föroreningar och är enkelt att torka av för att få bort smuts och fingeravtryck. En damm- och fukttålig konstruktion samt flexibla reglage gör det här G Master-objektivet från Sony perfekt för de mest utmanande situationerna – både inomhus och utomhus. Den är även kompatibel med brännviddsförändringsfunktionen.

Levereras med:

 • Motljusskydd (ALC-SH168)
 • Främre objektivlock (ALC-F82S)
 • Bakre objektivlock (ALC-R1EM)
 • Väska
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.