Kampanj
Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR
Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR
Artikelnummer: 1059551

Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR

Kraftfullt zoomobjektiv med ultravidvinkel

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Dynamiskt 12–28 mm brännviddsintervall
 • Kraftfull, intern zoom
 • Minsta fokusavstånd på bara 19cm
4 039 SEK4 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR är det första kraftfulla zoomobjektivet i Z-serien med ultravidvinkel. Det här kraftfulla zoomobjektivet i DX-format är kompakt och välbalanserat, optimerat för film, och fantastiskt även för att fånga kreativa ögonblicksbilder. Det mångsidiga zoomintervallet gör det perfekt för DX-kameraanvändare som vill ha ett lätt zoomobjektiv med tillräckligt vid vinkel för att skapa vloggar.

Fördelar

 • Dynamiskt 12–28 mm brännviddsintervall
 • Zooma utan att röra vid objektivet
 • Minsta fokusavstånd på bara 19cm
 • 4,5 stegs inbyggd vibrationsreducering
 • Vädertätat för skydd mot damm och vattendroppar
 • Kompatibelt med 67 mm filter

Automatisk zoomfunktion

Det stora brännviddsområdet på 12–28 mm gör det här kraftfulla zoomobjektivet perfekt för vloggare, filmskapare och fotografer som vill få in hela motivet, eller sig själva, i kompositionen. Den automatiska zoomfunktionen gör att zoomen kan fjärrstyras, vilket är optimalt för den som filmar sina egna vloggar eller använder en upphängningsanordning (gimbal) för att filma. Användarna kan zooma helt utan att röra objektivet, och de kan välja mellan elva olika zoomhastigheter, motsvarande varenda kreativ nyans i sin vision, från en långsam inzoomning för att bygga upp en stämning till att snabbt zooma in på reaktionen i någons ansikte.

Kreativ med vidvinkel

Det här resevänliga objektivet väger bara 205 g, vilket gör det enkelt att bära med sig och tillräckligt lätt för de flesta upphängningsanordningar. Objektivhuset blir varken längre eller kortare när man fokuserar eller zoomar, vilket möjliggör optimal balans när man fotograferar utan stativ, och man behöver inte balansera om en upphängningsanordning efter att ha zoomat. Objektivets inbyggda vibrationsreducering säkerställer tydliga, skarpa bilder oavsett om du går och pratar medan du filmar eller panorerar utan stativ. Det minsta fokusavståndet på bara 19 cm ger skarpa resultat när du fotograferar nära ett motiv, perfekt för att vara riktigt kreativ med vidvinkel.

Levereras med

 • NIKKOR Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR
 • Främre- och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn