Konverteradapter CLA-T01

Olympus Konverteradapter CLA-T01

Artikelnummer: 321929
275 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Olympus CLA-T01

Med CLA-T01 kan du på montera vattentäta convertrar och 40,5mm linsfilter på din Olympus TG-X som möjliggör fastsättning av Fisheye-konverter FCON-T01 eller tele-konverter TCON-T01 för att utöka din fotografiska horisont - till och med under vatten ner till ett djup av 12m.

Kompatibel med:

  • Olympus TG-1
  • Olympus TG-2
  • Olympus TG-3
  • Olympus TG-4
  • Olympus TG-5

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.