M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 silver

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 silver

Artikelnummer: 318135
  • Motsvarar 24 mm
  • Hög ljusstyrka
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 silver
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
7 358 SEK
M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 silver
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
Mottljusskydd LH-48 svart
7 848 SEK

Olympus AF 12/2,0 ED Zuiko Digital Micro 4/3
Förutom att ta landskapsbilder med optiskt klarhet och skärpa så kan den även användas i miljöer med svag belysning, där blixtar eller stativ antingen inte är tillåtna eller praktiska. Trots att den är så liten levererar den otrolig kvalitet och den har en max bländare på 2.0. Det finns en snapshots-mekanism som aktiveras enkelt genom att dra bak fokusringen, med avstånd och skärpedjup-indikatorer som låter dig fokusera utan att titta på kameraskärmen. En annan finurlig uppfinning är Zero (Zuiko Extra-Low Reflection Optical) coating som halverar distraherande och oönskade reflektioner i bilderna jämfört med traditionell coating.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.