Cashback 1 000 kr
Artikelnummer: 1049044

Olympus OM-D E-M10 Mark IV svart med AF 14-42/3,5-5,6 EZ M.Zuiko Digital ED

Skarp ultraportabel systemkamera med mångsidigt objektiv

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Kompakt systemkamera med kraftfulla funktioner
 • Bildstabilisering för skarpa resultat vid fotografering och videoinspelning
 • 4K-filmning i 30fps och Full-HD i 60fps

Välj färg

9 490 SEK

OM System Summer Cashback

Just nu får du 1 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från OM System. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på OM Systems hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 28/7 - 2024.
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompakt systemkamera med bildstabilisering

Denna kompakta systemkamera är uppföljaren till E-M10 III och kommer med en skarpare sensor, utvecklat kamerahus och snabbare autofokus. Detta är kameran för dig som vill ha en liten och kraftfull kamera att ha med dig när du exempelvis reser.

Fördelar

 • Kompakt storlek
 • 20,1 megapixel LIVE MOS-sensor
 • Snabb autofokus
 • 4K-video i 30fps
 • ca 15 bilder per sekund i seriebildstagning
 • Inbyggd bildstabilisering som gör det enkelt att ta skarpa bilder
 • Vinklingsbar touchskärm
 • Enkel att använda och komma igång med
 • Medföljande 14-42mm f/3,5-5,6-objektiv 

Imponerande autofokus

E-M10 IV hjälper dig att ta det perfekta porträttet med förbättrad ögonigenkänning vilket resulterar i en snabbare och mer precis autofokus, något som verkligen behövs vid porträttfotografering. Du har även en pålitlig följande autofokus vid rörelser som snabbt kan följa ditt motiv i den riktning det rör sig i. Kameran har totalt 121 fokuspunkter som kan omgrupperas beroende på vad du fotograferar.

Bildstabilisering

I sämre belyst miljö är det inte alltid lätt att få skarpa bilder, speciellt inte när slutartiderna ökar. Med E-M10 IV får en sensorflyttande bildstabilisering som gör att du kan hålla 4,5 gånger längre slutartid eftersom skakningar reduceras. Resultatet blir ljusa knivskarpa bilder.

Micro 4/3-sensor

E-M10 IV har en liten sensor som gör att objektiven till kameran blir väldigt kompakta vilket är fördelaktigt när kameran ska bäras med ut på äventyr. För att kunna jämföra med andra kameror, objektiv och märken använder man sig av en brännviddsfaktor som sätter brännvidden på objektivet i relation till en fullformat. På en micro 4/3-sensor som denna gångras objektivets brännvidd med 2 för att få veta hur det ser ut i fullformat. Detta innebär att objektivet som följer med på 14-42mm faktiskt motsvarar 28-84mm. Micro 4/3-sensor är perfekt om du vill ha en kamera som du kan zooma långt med men samtidigt hålla storlek och pris nere.

Levereras med

 • E-M10 IV
 • Sensorlock
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn