Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO
Artikelnummer: 1019749

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Motsvarar 14-28 mm
  • Konstant bländare genom hela zoomen
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
13 090 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus AF 7-14 mm f/2,8 ED Pro M.Zuiko Digital
Denna vidvinkelzoom från Olympus har är kompakt, lätt och har utmärkta optiska egenskaper från kant till kant. Detta är särskilt bra när du ska fotografera exempelvis en stjärnhimmel då stjärnorna återges som cirkulära ljuspunkter ända ut i kanterna. Du kan enkelt växla mellan manuellt och automatisk fokusering. I nederkanten på objektivet har du en L-Fn-knapp som du bekvämt manövrerar med tummen till dina förinställda funktioner.

Objektivet är vädertätat med elva separata, skyddande tätningar. Du har ett rejält skärpedjup och en största bländare på f/2,8 som gör objektivet perfekt för handhållen fotografering, natt som dag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn