Kampanj
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO
Artikelnummer: 1019749

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Motsvarar 14-28 mm
  • Konstant bländare genom hela zoomen
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
14 490 SEK

OM System Cashback

Få 2000 kronor tillbaka!

Just nu får du 2 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från OM System. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 1/1 - 2023.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus AF 7-14 mm f/2,8 ED Pro M.Zuiko Digital
Denna vidvinkelzoom från Olympus har är kompakt, lätt och har utmärkta optiska egenskaper från kant till kant. Detta är särskilt bra när du ska fotografera exempelvis en stjärnhimmel då stjärnorna återges som cirkulära ljuspunkter ända ut i kanterna. Du kan enkelt växla mellan manuellt och automatisk fokusering. I nederkanten på objektivet har du en L-Fn-knapp som du bekvämt manövrerar med tummen till dina förinställda funktioner.

Objektivet är vädertätat med elva separata, skyddande tätningar. Du har ett rejält skärpedjup och en största bländare på f/2,8 som gör objektivet perfekt för handhållen fotografering, natt som dag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.