Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R
Artikelnummer: 318398

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Motsvarar 80-300 mm
  • Lätt och smidig
  • Finns i silver och svart
2 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Olympus AF 40-150/4-5,6 R Zuiko Digital 4/3
Den utbytbara zoom-optiken är perfekt att ta med sig. Den är liten, lätt och bred i användandet, perfekt för porträtt och motiv på medellångt avstånd och den är flexibel för inomhus eller utomhusfotografering. Du kan använda den här effektiva zoom-optiken som din perfekta följeslagare utan att behöva ta med dig för mycket utrustning. Den högeffektiva optiken har ytterligare fördelar. Fokuseringen är placerad i objektivets bakre del och består bara av två linselement vilket gör autofokusen mycket exakt, nära ljudlös och extremt snabb. Den tysta autofokusen gör att du slipper irriterande fokuseringsljud när du filmar. Optiken ser till att du alltid är beredd för ditt nästa motiv, vare sig det rör sig eller ej.

Levereras med:
Objektiv, Micro Four Thirds linslock (LC-58E), Micro Four Thirds bakre objektivlock (LR-2), Garantikort, Användarinstruktioner

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.