M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

Artikelnummer: 318398
  • Motsvarar 80-300 mm
  • Lätt och smidig
  • Finns i silver och svart
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R
UV-Filter 58mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
2 908 SEK
M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R
UV-filter L395 SMC 58mm
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
3 028 SEK
Olympus AF 40-150/4-5,6 R Zuiko Digital 4/3
Den utbytbara zoom-optiken är perfekt att ta med sig. Den är liten, lätt och bred i användandet, perfekt för porträtt och motiv på medellångt avstånd och den är flexibel för inomhus eller utomhusfotografering. Du kan använda den här effektiva zoom-optiken som din perfekta följeslagare utan att behöva ta med dig för mycket utrustning. Den högeffektiva optiken har ytterligare fördelar. Fokuseringen är placerad i objektivets bakre del och består bara av två linselement vilket gör autofokusen mycket exakt, nära ljudlös och extremt snabb. Den tysta autofokusen gör att du slipper irriterande fokuseringsljud när du filmar. Optiken ser till att du alltid är beredd för ditt nästa motiv, vare sig det rör sig eller ej.

Levereras med:
Objektiv, Micro Four Thirds linslock (LC-58E), Micro Four Thirds bakre objektivlock (LR-2), Garantikort, Användarinstruktioner

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.