Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-100mm
Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-100mm
Artikelnummer: 1036867

Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-100mm

OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-100mm

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Väldigt snabb seriebildtagning, perfekt för action.
 • Kamerahus som tål både regn, damm is och snö. Utmärkt för äventyr!
 • Effektiv inbyggd bildstabilisering.
22 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

OM-D E-M1 Mark II med 12-100/4 IS PRO

Snabb och liten professionell spegellös systemkamera från Olympus som tål att följa med på alla äventyr och platser. Även de dammiga, regniga och kalla.

Fördelar:

Få med allt med 60 bilder i sekunden

E-M1 MK2 har en väldigt hög seriebildtagning för att inte missa en endaste bild. Med 18 bilder i sekunden med följande autofokus (AF-C) och hela 60 bilder per sekund med låst fokus (AF-S) i fullupplösning och RAW-kvalitet hinner E-M1 MK2 med även under de snabbaste situationerna.

Därför finns Pro Capture

Hur snabb kameran än är så kan det som fotograf ibland vara svårt att hinna med. Med Pro Capture börjar kameran ta bilder redan när avtryckaren är halvt nedtryckt, för att sedan spara 14 bilder från tiden innan avtryckaren trycks ner helt. På så vis sparas den där bilden som uppenbarade sig en bråkdel av en sekund innan bilden hann avfyras.

Snabb kamera för snabba rörelser - autofokus med 121 korslagda AF-punkter

Hand i hand med snabb serierbildtagning kommer snabb följande autofokus. Med 121 korslagda AF-punkter som täcker en stor del av sensorn hänger E-M1 MK2 även med motiv som rör sig mot och ifrån fotografen. Speciella  AF-algoritmer och dubbla fyrkärniga processorer hjälper till att analysera bilden och avgöra vart fokus ska vara, även i höga hastigheter. 

Inget är starkare än sin svagaste länk. Sökare med 120fps och vinklingsbar skärm

För att hinna se allt som händer igenom sökaren är den utvecklad med en uppdateringsfrekvens på 120 bilder per sekund. Tack vare det kan du utnyttja kamerans övriga snabba egenskaper och utnyttja kamerans fulla potential. Skärmen går att vinkla ut åt sidan så att kameran går att använda i alla tänkbara vinklar.

4k Video

Tack vare TruePic VIII-processorn klarar E-M1 MK2 av att filma i 4K-upplösning. Kameran erbjuder cinema 4k 4096×2160 i 24p, UHD 3840x2160 30P samt FullHD 1920x1080 60p

Kraftfull insida med 20mp sensor, TruePic VIII och 5-axlig bildstabilisering

Med en upplösning på 20mp klarar E-M1 MK2 av de flesta jobben, men mycket vill ha mer. Med hjälp av HighRes shot som använder sig av kamerans 5-axliga bildstabilisering och kraftfulla TruePic VIII Processor kan du skapa bilder med en upplösning på hela 50mp och på så vis skapa bildfiler med extremt hög detaljrikedom. Den 5-axliga stabiliseringen hjälper till att hålla stillbilder skarpa och video mjuk, utan ryckiga rörelser.

Kompakt och tålig

Tack vare Micro 4/3-sensorn kan Olympus göra väldigt små kameror och objektiv utan att kompromissa på bildkvaliteten. E-M1'an hör till Olympus större kameror, men är ändå en av de minsta professionella systemkamerorna på marknaden. Tack vare ett ordentligt grepp passar den utmärkt även ihop med lite större teleobjektiv till Micro 4/3-systemet. På kamerahuset sitter alla reglagen man kan önska i form av inmatningshjul, programmerbara knappar och genvägar till funktioner som ofta justeras under fotograferingen. Lägeshjulet går att låsa så att det inte oavsiktligt ändras, något som kan vara förödande i en stressad situation. Utöver den lilla storleken är E-M1 MK2 en väldigt tålig kamera, byggd för att stå emot både regn, sand och även kyla. Tillsammans med Olympus Pro-optik som även den är tätat mot damm och regn samt tål kyla är E-M1 MK2 en prefekt följeslagare, överallt.

M.Zuiko Digital ED 12-100mm f/4,0 IS PRO

 • Motsvarar 24-200mm
 • Konstant ljusstyrka
 • Vädertätad, bildstabiliserad och med snabb autofokus.

Läs mer om objektivet

Levereras med:

 • OM-D E-M1 Mark II
 • M.Zuiko Digital ED 12-100mm f/4,0 IS PRO
 • Batteri BLH-1
 • Batteriladdare BCH-1
 • USB-kabel
 • Kabelklämma
 • Kamerarem
 • Blixt FL-LM3
 • Manual
 • Garantikort

[TEXT1014758434]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.