Olympus OM-D E-M5 Mark III svart + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart

Smidig systemkamera och objektiv med stort zoomomfång från Olympus

Artikelnummer: 1046096
 • 20 megapixel Live MOS Micro 4/3-sensor med stabilisering
 • Inklusive zoomobjektiv med stort omfång och låg vikt
 • Video i 4K UHD och C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite – Långa exponeringar med Live View och bättre resultat för exempelvis ljusmålning
 • 121 Cross-type fasdetekterande och kontrastbaserade AF-punkter
 • Vädertätad och köldtålig ner till -40°C
14 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

OM-D E-M5 Mark III svart + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
UV-Filter 58mm PD WMC
16 529 SEK
OM-D E-M5 Mark III svart + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart
Blixt Ving V860II till Olympus/Panasonic
Wireless GO Svart
18 279 SEK18 570 SEK

Kraftfull systemkamera med allt-i-ett-zoomobjektiv

Olympus OM-D E-M5 Mark III är med sin nätta storlek, låga tyngd och kraftfulla processor ett bra alternativ för dig som inte vill offra prestanda för att vinna kompakthet. Video i 4K, tillförlitlig bildstabilisering och snabb autofokus i ett smidigt och prisvärt utförande!

Fördelar

 • 20 megapixel Live MOS Micro 4/3-sensor med upp till 5,5 steg stabilisering (6,5 stegs stabilisering via Sync IS med stabiliserat objektiv)
 • Kraftfull TruePic VIII processor med dubbla Quad Core-system och dedikerat chip för AF
 • 121 Cross-type fasdetekterande och kontrastbaserade AF-punkter
 • Video i 4K DCI och C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite – Långa exponeringar med Live View och bättre resultat för exempelvis ljusmålning
 • Vädertätad och köldtålig ner till -40°C
 • Kompakt design och lätt vikt på 414 gram (med batteri)

Litet kraftpaket för fotografen på språng

OM-D E-M5 är en lättviktare rent fysiskt med sin kompakta storlek och låga vikt på 414 gram med batteri i huset. Men på insidan sitter samma processor som i Olympus flaggskepp OM-D E-M1 Mark II, det vill säga TruePic VIII. Processorn hjälper till att reducera brus vid högre ISO-tal, justera bildförvrängningar och optimera autofokus.

Just autofokusen har förbättrats en hel del från föregående modeller. De 121 korslagda AF-punkterna täcker en stor del av sensorn, stödjer ögon-AF och tack vare det dedikerade autofokus-chipet får du även snabb och pricksäker spårande autofokus i upp till 10 bilder per sekund i RAW. Dessutom finns läget Pro Capture Mode som ger dig möjlighet att fånga upp till 30 bilder per sekund samt Pre Burst, som tar 14 bilder per sekund redan vid halvt nedpressad avtryckare.

Live Composite, Focus Bracketing och Focus Stacking

Du som gillar att fotografera i mörker, med långa slutartider och ljusmålning, kommer uppskatta funktionen Live Composite. Det är en typ av sekvenstagning som tar flera exponeringar med längre slutartider och sammansätter dem baserat på ljusa partier – på så vis får du snygga mörkerbilder med mycket mindre risk för överexponering.

Med Focus Bracketing och Focus Stacking kan du skapa skarpa bilder med stort skärpedjup, utan att du behöver blända ner. OM-D E-M5 Mark III tar upp till 999 med tio fokusnivåer, som sedan kan sammansättas i ditt bildredigeringsprogram. Alternativt finns möjligheten att sätta samman åtta bilder med varierande fokus direkt i kameran.

Högupplöst stillbild och högupplöst video

För landskaps- och produktfotografer levererar funktionen Tripod High Res Mode skarpa, högupplösta bilder! Den låter dig ta bilder i 50 megapixlar genom att skifta sensorns placering och slå ihop åtta exponeringar.

Även på videofronten är EM-5 Mark III en kompetent kamera. Du kan spela in i 4K UHD (3840 x 2160) i 30 fps och 102 MBps, C4K (4096 x 2160) i 24 fps och 237 Mbps samt Full HD 120 fps. Det dedikerade AF-chipet fungerar även i video med fasdetekterande autofokus, och du får även en ren HDMI-utsignal om du vill använda extern monitor.

Objektivet

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm f/4,0-5,6 II är ett kompetent objektiv med stort omfång, vilket gör den lämpad för resor och andra situationer där du behöver stor flexibilitet.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.