Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Telefon-mikrofon TP8 svart

Olympus Telefon-mikrofon TP8 svart

Artikelnummer: 307902
  • Mikrofon för inspelning av telefonsamtal
  • Spelar in både telefonens ljud och din egen röst
  • Mikrofonen ansluts till en ljudinspelare, sedan pratar du som vanligt i telefonen vid samma öra som öronmusslan
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

TP-8 är en mikrofon för inspelning av telefonsamtal. Sätt i mikrofonen i fickminnet/diktafonens mikrofoningång och sätt sedan i öronmusslan i ditt öra. Du pratar sedan som vanligt i telefonen genom att hålla upp den till örat där du har öronmusslan. Mikrofonen fångar upp ljudet från telefonens högtalare samt din egen röst när du pratar så båda blir inspelade till ljudinspelaren.

Mikrofonen passar i ett 3.5 mm monouttag.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.