Olympus Telefon-mikrofon TP8 svart
Artikelnummer: 307902

Olympus Telefon-mikrofon TP8 svart

Telefon-mikrofon TP8 svart

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • För inspelning av telefonsamtal
  • Spelar in telefonljud & din röst
  • Kompakt design
349 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

TP-8 är en mikrofon för inspelning av telefonsamtal. Sätt i mikrofonen i fickminnet/diktafonens mikrofoningång och sätt sedan i öronmusslan i ditt öra. Du pratar sedan som vanligt i telefonen genom att hålla upp den till örat där du har öronmusslan. Mikrofonen fångar upp ljudet från telefonens högtalare samt din egen röst när du pratar så båda blir inspelade till ljudinspelaren.

Mikrofonen passar i ett 3.5 mm monouttag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.