Telelins TCON-T01

Olympus Telelins TCON-T01

Artikelnummer: 321931
1 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Olympus TCON-T01

Telekonvertern TCON-T-01 är avsedd för TG-1 och låter dig öka det optiska förhållandet med 6.8x - för dramatiska närbilder med en proffsigt suddig bakgrund. Med Super-resolution Zoom-läget på din TG- kamera kan du till och med få 13.6x förstoring. Konversionslinsen är speciellt hjälsam vid fotografering långt bort, med sin ljusstyrka även för motiv långt bort.

Notera! TCON-T01 kräver adaptern CLA-T01 för att monteras på kameran.

Kompatibel med:

  • Olympus TG-1 via CLA-T01
  • Olympus TG-2 via CLA-T01
  • Olympus TG-3 via CLA-T01
  • Olympus TG-4 via CLA-T01
  • Olympus TG-5 via CLA-T01
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.