Panasonic AG-MC200G

Riktad XLR-mikrofon

Artikelnummer: 302339
  • Supernjure
  • Integrerad XLR-kabel
  • 160 Hz - 20000 Hz
4 150 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager
AG-MC200G Unidirectional mikrofon från Panasonic är en kameramonterad elektretkondensatormikrofon utformad för att fånga ljud till videokameror, ljudinspelare, portabla ljudmixers med mera. Det fokuserade upptagningsmönstret för AG-MC200G eliminerar ljud på mikrofonens sidor, vilket minskar störande omgivningsljud. AG-MC200G drivs av +48V fantommatning och är utrustad med en standard 3-stifts XLR-kontakt. Den lätta mikrofonen är lämplig för kamerabruk och har ett frekvenssvar på 160 Hz till 20 kHz.

Mikrofonen passar bland annat Panasonic AG-AC30, CX10, DVX200, UX180, UX90, HC-X1, X2000; AVCCAM AG-AC130, AC90; P2 HD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.