Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power
Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power

Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power

Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power

Artikelnummer: 318465
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Motordriven normalzoom motsvarande 28-84 mm.
  • Zoommotorn låter dig göra snygga zoomningar under filmning.
  • Får en kompakt platt pannkaksdesign när kamera och objektiv är avstängt.
4 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power
UV-Filter 37mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
4 818 SEK
Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Power
Putsduk för optik
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 608 SEK
Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S Lumix G X Micro 4/3
Kommer från det högklassiga objektivvarumärket "X" för Lumix G Micro System som uppfyller standarden Micro Four Thirds System. Med sina 9 linser i 8 grupper ger linssystemet en enastående kontrast i hela zoomomfånget. Objektivet består av fyra asfäriska linser som förutom det kompakta formatet också dramatiskt förbättrar den optiska prestandan genom att distortionen minimeras, även med 28 mm vidvinkel. Den kromatiska aberrationen kompenseras effektivt genom de två ED-linserna. Och det infällbara objektivssystemet har en enastående kompakthet med cirka 26,8 mm i längd och omkring 95 g i vikt som ger en ultrahög mobilitet.

Reflexerna har minimerats i hela det synliga ljusområdet (380 nm-780 nm) genom användning av Panasonics Nano Surface Coating-teknik med ytstruktur i nanostorlek med ett extra lågt brytningsindex på linsens yta. Det resulterar i en superskarp bild med en dramatisk minskning av skuggor och reflexer.

Tack vare det inre fokussystemet som drivs av en stegmotor, ger den suveräna optiska designen en överlägsen smidighet som stödjer det snabba AF-systemet i Lumix G-kameror.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.