Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH

Artikelnummer: 1031532
  • Vädertätad normalzoom motsvarande 24-120 mm.
  • Vädertätad design med snabb, tyst autofokus.
  • Tillverkad i samarbete med Leica för bästa optiska kvalitet.
11 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 62mm
12 108 SEK
Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
12 639 SEK

Denna standardzoom från Panasonic har en brännvidd på 12-60 mm vilket motsvarar 24-120 mm i 35 mm-format. Objektivet är mycket mångsidigt och passar perfekt till fotografering av allt från landskap till porträtt. Leica DG-objektivet levererar både prestanda och kvalitet och ger en enastående upplösning med skärpa från hörn till hörn. Det är praktiskt att bära med och klarar även sämre väderförhållanden.

  • Mångsidig zoom från vidvinkel till tele
  • Inbyggd optisk bildstabilisator - Power O.I.S
  • Vädertätat mot stänk, smuts och kyla

Skarpa bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avancerad inbyggd optisk bildstabilisator i objektivet får du skarpa konturer över hela din bild. Tekniken, som är en uppgradering av Panasonics MEGA O.I.S, kompenserar även för större kamerarörelser och vibrationer. Med detta objektiv kan du ta verklighetstrogna bilder med enastående skärpa även utan stativ.

Avancerad linskonstruktion

Objektivet har 14 linselement i 12 grupper med fyra asfäriska linser och två stycken ED-linser (Extra-Low Dispersion). De asfäriska linselementenen förhindrar sfärisk- och förvrängningsaberration samtidigt som de håller storleken och vikten på objektivet nere. ED-linserna korrigerar kromatisk aberration och bidrar till skarpa bilder med hög kontrast och klara färger. En Nano Surface Coating, antireflexbehandlad eliminerar reflexer och blänk så att du får kristallklara bilder även vid fotografering med en ljuskälla i mörker.

Vädertätning

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH Power O.I.S står emot alla typer av väder och vind tack vare en konstruktion som är helt vädertätad mot stänk, smuts och kyla. De inre linselementet är dessutom skyddade mot sand och regn.

Stöd för videofilmning

Med videostöd får du en mjuk och följsam bländarinställning vilket gör att du slipper hopp i exponeringen. Med en snabb och tyst autofokus passar detta objektiv perfekt till videoinspelning i 4K där exakt skärpa är extra viktigt.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre objektivlock
  • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.