Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Leica Summilux 25 mm F/1,4 II

Panasonic Leica Summilux DG 25mm F1,4 Mark II

Artikelnummer: 1045407
  • Ljusstarkt objektiv perfekt för porträtt
  • Behandlade linsytor för minskade reflektioner
  • Snabb och säker autofokus
  • Vädertätad med gummipackningar för att skydda mot regndroppar och damm
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Leica DG Summilux 25mm f/1,4 II Asph

Det här är version två av Panasonics Leica DG Summilux 25 mm f/1,4. Ett normalobjektiv med fast brännvidd på 25 mm vilket motsvarar 50 mm i småbildsformat. Med sin ljusstarka optik och korta skärpedjup passar objektivet flera typer av fotografering, så som porträtt, arkitektur och vardagsfotografering. Linsytorna har behandlats med en Nano-ytbeläggning för att minska reflektioner och på så sätt också bidra till bättre skärpa. Objektivet har en stegmotor för tyst, snabb och smidig autofokus som noggrann och pålitlig både vid fotografering och videoinspelning.

Fördelar

  • Ljusstarkt objektiv perfekt för porträtt och fotografering i mörkare förhållanden
  • Behandlade linsytor för minskade reflektioner
  • Snabb och säker autofokus
  • Vädertätad med gummipackningar för att skydda mot regndroppar och damm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.