AW-RP60GJ kontrollenhet för PTZ-kameror

Panasonic AW-RP60GJ kontrollenhet för PTZ-kameror

Artikelnummer: 1047307
  • Enkel översikt via LCD-skärm
  • Anpassningsbar för snabb hantering
  • Nydesignad joystick med utökade möjligheter
  • PoE-support med avancerade inställningar
27 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

AW-RP60GJ kontrollenhet för PTZ-kameror

Med AW-RP60GJ från Panasonic tar du enkelt kontroll över dina PTZ-kameror – upp till fem stycken via RS-422 och upp till 200 över IP. Via kontrollenheten kan du justera kamerainställningar såsom gamma, vitbalans och övriga färgjusteringar. Kameran får ström via nätverkskabeln, så ingen extra ström behöver dras, vilket gör installationen enkel.

Fördelar

  • Enkel översikt via LCD-skärm
  • Anpassningsbar för snabb hantering
  • Nydesignad joystick med utökade möjligheter
  • PoE-support med avancerade inställningar

Enkel översikt via LCD-skärm

Via den inbyggda 3,5-tumsskärmen kan du enkelt få överblick över dina kameror via ett grafiskt gränssnitt, så att du snabbt kan göra de justeringar du behöver.

Anpassningsbar för snabb hantering

Via fyra programmerbara knappar kan du som användare tilldela dina favoritfunktioner för ett snabbare arbetsflöde. Varje förinställning kan också anpassas via din dator. Detta gör att AW-RP60GJ fungerar i många olika miljöer, från lektionssalar och konferenser till livestreaming.

Nydesignad joystick med utökade möjligheter

Den nydesignade joysticken stödjer mjuka panoreringar och lutningar vilket gör att du och din tittare enklare kan fokusera på det som är viktigt. Greppet på joysticken har gjorts större, för att ge dig en stabilare upplevelse.

PoE-support med avancerade inställningar

Via PoE (Power over Ethernet) levereras ström och kontroll för dina kameror över nätverkskabel. Via nätverksinterfacet kan du även justera gamma, vitbalans och övriga färgjusteringar utan att behöva ställa in något på själva kameran.

PTZ-kameror som stöds

AW-UE150W/K
AW-HE130W/K
AW-HN130W/K
AW-UE70W/K
AW-UN70W/K
AW-HE42W/K
AW-HE40SW/SK/HW/HK
AW-HN40HW/HK
AW-HE38HW/HK
AW-HN38HW/HK
AW-UE4WG/KG
AW-HR140
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.