Panasonic AW-UE80KEJ
Artikelnummer: 1053905

Panasonic AW-UE80KEJ

PTZ kamera med 4K sensor och POE++, svart

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 4K sensor upp till 60p med 24x zoom
 • NDI 1, NDI HX, HDMI, 3G SDI, SRT
 • Perfekt för Broadcast och Installationer

Välj variant

67 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonics AW-UE80 har en nydesignad och kompakt kropp med en vikt på endast 2,0 kg. Detta gör den lätt att hantera och installera i alla typer av miljöer. Med en 1/2,5 MOS sensor med upp till 4K 60p på hdmi och upp till fullHD 60p på SDI så är AW-UE80 kamera perfekt utformad för dagens krav inom digitala möten, streaming, och andra evenemang. Med en enda CAT6 kabel kan du via POE++ både strömföra kameran, styra kameran och ta bild ifrån kameran. Det blir inte enklare än såhär.

Fördelar

 • 4K sensor upp till 60p
 • 24x Zoom
 • NDI 1, NDI HX, HDMI, 3G SDI, SRT
 • Perfekt för Broadcast och Installationer
 • Lätt att använda
 • Liten nog att monteras överallt

Uppgraderad 4K-sensor

AW-UE80 har en ny 1/2,5-typ 4K MOS-sensor som producerar fantastisk UHD-video med äkta 4K-upplösning på 1 500 TV-linjer i UHD. UE80 stöder 3G SDI, HDMI och IP vilket gör den till ett idealiskt alternativ för användning inom befintliga HD- eller 4K-arbetsflöden tack vare dess samtidiga videoutgångsfunktion.

Vidvinkelobjektiv

AW-UE80 introducerar ett nytt vidvinkelobjektiv med ett synfält på 74,1° och en 24x optisk zoom, vilket gör att ett brett område kan fotograferas från ett begränsat installationsutrymme, förutom att bibehålla hög bildkvalitet vid höga zoomförhållanden. Detta möjliggör fotografering i stora inomhusutrymmen. Intelligent zoom utökar dess möjligheter till 28x i UHD och 36x i Full-HD.

Optisk zoom och bildstabilisering

Optisk bildstabilisering (OIS) och elektronisk bildstabilisering (EIS) har lagts till enheten för att säkerställa smidig pan-tilt-rörelse när man befinner sig i mer trafikerade miljöer eller rör sig eller placeras på ett robotsystem till exempel.

4K & HD analoga utgångar

AW-UE80 stöder upp till 4K 50p/60p video vid 3840 x 2160 för att ge professionell och högkvalitativ fotografering av rörliga bilder, såväl som ett brett utbud av utgångsgränssnitt som 3G-SDI, HDMI och IP – som kan aktiveras samtidigt för HD- och 4K-arbetsflöden. Det finns också ett brett utbud av IP-överföringsprotokoll tillgängliga direkt, inklusive NDI 1, NDI|HX version 2 och SRT. NDI med hög bandbredd kan överföra full HD-video upp till 100 Mbps. AW-UE80 erbjuder också högeffektiv, låg bandbredd NDI|HX version 2 för att möjliggöra videoöverföring med låga bithastigheter. I båda fallen behövs bara en enda nätverkskabel.

Secure Reliable Transport (SRT) stöds också för att bibehålla stabilitet samtidigt som den sänder högkvalitativ video, även i instabila nätverksmiljöer och tillåter videodistribution över offentligt internet på ett säkert och tillförlitligt sätt. SRT erbjuder kryptering och förlorade paket upptäcks automatiskt och skickas om.

RTMP/RTMPS*4 ger direktströmning till livesändningstjänster som YouTube Live och Facebook Live direkt från kameran.
Direktdrivningssystem

AW-UE80 har direktdriftssystemet baserat på Panasonics egen teknologi för tyst och jämn vertikal och horisontell riktning, med ett reducerat driftljud på NC25 eller lägre. Direktdrift öppnar också för fler möjligheter för PTZ-drift inklusive snabbare, exakta rörelser och med högre noggrannhet i förinställd positionering – vilket gör den till Panasonics snabbaste, tystaste och mest exakta PTZ hittills.

FreeD Support för Virtual och Augmented Reality-applikationer

Liksom AW-UE150 och AW-UE100, inkluderar AW-UE80 FreeD*5-stöd för att möjliggöra anslutning med AR/VR*6-system. FreeD*5 gör att kamerans spårningsinformation (panorering/lutning/zoom/fokus/bländning) kan matas ut tillsammans med en synkroniseringssignal för att enkelt bygga system utan kodare. Ett helt nytt webbgränssnitt har introducerats för professionella operatörer som arbetar i mörkare miljöer för att enkelt navigera i det avancerade GUI för operatörer.

Panasonic erbjuder ett helt ekosystem av lösningar för att de nya PTZ-kamerorna smidigt ska kunna introduceras i befintliga kamerasystem. Detta inkluderar användning med dess fjärrstyrda kamerakontroller, PTZ Control Center centraliserad kontrollmjukvara och dess automatiska spårningsprogram för presentationer och föreläsningar, som möjliggörs av ansiktsigenkänning och mänsklig kroppsdetektion.

Levereras med

 • AW-UE80
 • Nätdel (AC adapter)
 • Takfäste
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.