Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt DMW-FL360LE

Panasonic Blixt DMW-FL360LE

Artikelnummer: 1000325
  • Liten och smidig
  • Automatiskt blixtautomatik (TTL)
  • Vinklingsbart blixhuvud
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixt DMW-FL360LE
Batteriladdare ReCyko PB50 inkl 4 st AA ReCyko
Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack
4 408 SEK
Denna lilla blixt med automatiskt läge (TTL) och manuellt läge är mycket anpassningsbar och går att ta med sig överallt. Kan även ställas in så att den lyser med mjuk, jämn belysning på motivet. Kompatibel med Panasonic GH3

Levereras med:

Mjukt fodral och blixtfot.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.