Ljusstark vidvinkel

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1,7 ASPH

Artikelnummer: 1044565
  • Manuell fokusomkopplare med avståndsskala
  • Steglös bländarring
  • Motsvarar 20-50 mm med konstant, hög ljusstyrka
22 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Ljusstark professionell vidvinkelzoom

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1,7 ASPH är en professionell vidvinkelzoom som fungerar lika bra till stillbild som video med ett par egenskaper som sticker ut för användning i vidoe. Brännvidden motsvarar 20-50 mm och ersätter då de populära brännvidderna 20, 24, 28, 35 och 50mm med bibehållen hög ljusstyrka genom hela zoomen.

Tillverkad med 17 linselement i 12 grupper och inkluderar både asfäriska, ED och UHR-element.

Fördelar:

  • Mångsidig brännvidd med konstant bländare
  • Manuell fokusomkopplare med markerade avstånd
  • Steglös bländarring
  • Vädertätad och frystålig

Mångsidig brännvidd med konstant bländare

Brännvidden motsvarar 20-50 mm och du bibehåller samma höga ljusstyrka genom hela zoomen. Objektivet täcker upp de populära brännvidderna 20 mm, 24 mm, 28 mm, 35 mm och 50 mm och ger dig bra möjligheter att variera din bildvinkel.

Manuell fokusomkopplare med markerade avstånd

Objektivet är det första Panasonic Lumix-objektivet till Micro-4/3 som använder en mekanisk fokusomkopplare. När du aktiverar den manuella fokusen uppenbarar sig en avståndsskala och den manuella hanteringen blir behaglig och lättanvänd. Detta är extra intressant när du vill använda manuell fokusering i video, då du får en bra uppfattning om skärpehanteringen.

Steglös bländarring

Bländarringen på objektivet är steglös, vilket gör det lätt att korrigera exponeringen manuellt även under inspelning, då du får en jämn och fin justering av exponeringen.

Vädertätad och frystålig

Objektivet är fryståligt ner till -10c och tätat mot fukt och damm.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.