Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1002949
  • Kompakt och smidig normalzoom.
  • Motsvarar 28-84 mm.
  • Inbyggd bildstabilisator.
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
2 738 SEK
Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S
väska putspåse i microfibermaterial
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
2 454 SEK
Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 II ASPH MEGA OIS Lumix G
Kompakt och lätt standardzoomobjektiv för micro 4/3. Hög optisk kvalitet med 2 asfäriska linselement, passar i många olika situationer- allt från landskapsvyer till porträtt. Panasonics optiska bildstabilisering MEGA O.I.S gör det enkelt att ta extremt skarpa bilder även i svag belysning genom att dämpa oskärpa orsakad av handskakningar. Objektivet har ett inre fokussystem som drivs av en stegmotor. Objektivet drar maximal nytta av Lumix G-kamerornas snabba kontrastavkännande autofokus, även vid videoinspelning, och är mycket användarvänligt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.