Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1002949
  • Kompakt och smidig normalzoom.
  • Motsvarar 28-84 mm.
  • Inbyggd bildstabilisator.
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 358 SEK
Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 46mm
3 378 SEK
Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 II ASPH MEGA OIS Lumix G
Kompakt och lätt standardzoomobjektiv för micro 4/3. Hög optisk kvalitet med 2 asfäriska linselement, passar i många olika situationer- allt från landskapsvyer till porträtt. Panasonics optiska bildstabilisering MEGA O.I.S gör det enkelt att ta extremt skarpa bilder även i svag belysning genom att dämpa oskärpa orsakad av handskakningar. Objektivet har ett inre fokussystem som drivs av en stegmotor. Objektivet drar maximal nytta av Lumix G-kamerornas snabba kontrastavkännande autofokus, även vid videoinspelning, och är mycket användarvänligt.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.