Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S
Artikelnummer: 1014371

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S

Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Väldigt kompakt telezoom motsvarande 70-200 mm.
  • Smidigt när du vill ha lite extra räckvidd.
  • Utrustat med både bildstabilisator och snabb autofokus.
3 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Kom närmre ditt motiv
Detta är en mycket mångsidig brännvidd på 35-100 mm. Objektivet är lika användbart för snabba ögonblicksbilder som för porträtt och närbilder med en suddig bakgrund. Konstruktionen är kompakt och lätt så att det kan tas med överallt. Objektivet är även kompatibelt med sensor drive upp till 240 bps, för maximal prestanda tillsammans med kameror med snabb autofokus. Autofokussystemet med stegmotor ger mjuk, tyst drift och fungerar perfekt med kamerans snabba och exakta Contrast AF-system vid både foto och videoinspelning.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.