Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1014371
  • Väldigt kompakt telezoom motsvarande 70-200 mm.
  • Smidigt när du vill ha lite extra räckvidd.
  • Utrustat med både bildstabilisator och snabb autofokus.
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 838 SEK
Lumix G Vario 35-100mm f/4,0-5,6 ASPH Mega O.I.S
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 46 mm
3 898 SEK
Kom närmre ditt motiv
Detta är en mycket mångsidig brännvidd på 35-100 mm. Objektivet är lika användbart för snabba ögonblicksbilder som för porträtt och närbilder med en suddig bakgrund. Konstruktionen är kompakt och lätt så att det kan tas med överallt. Objektivet är även kompatibelt med sensor drive upp till 240 bps, för maximal prestanda tillsammans med kameror med snabb autofokus. Autofokussystemet med stegmotor ger mjuk, tyst drift och fungerar perfekt med kamerans snabba och exakta Contrast AF-system vid både foto och videoinspelning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.