Paraply Deep L silver 130 cm

Profoto Paraply Deep L silver 130 cm

Artikelnummer: 1008228
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Profoto Paraply
Detta paraply har en djupare och mer parabolisk form än konventionella paraplyer. Ju djupare form desto bättre möjlighet att uppnå ett riktat ljus. Framförallt då man kan justera lampans position i paraplyet genom att skjuta paraplyskaftet i sitt fäste. Mycket arbete har lagts ner på att göra dessa nya paraplyer så pålitliga och hållbara som möjligt. Metalldelarna är ytbehandlade för att förebygga rost och missfärgning. Diffusorn som finns som tillbehör dras lätt över ett vitt eller silverfärgat paraply och omvandlar paraplyet till något som liknar en softbox med en ännu mjukare och jämnare ljusspridning.Det paraply från Profoto som heter "Deep" eller "djupt" är mer paraboliska än de som inte har den benämningen.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.