Diaduplikator HD Digital

Reflecta Diaduplikator HD Digital

Artikelnummer: 1006856
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reflecta HD Digital
Med Reflecta HD diaduplikator är det lätt att fotografera dina bilder med en systemkamera. Bara att skruva på objektivet och du kan börja! Rekommenderad brännvidd är 105mm (motsvarande 35mm formatet) samt bländare f/11. Denna produkt är enligt tillverkaren inte anpassad att fungera med objektiv som använder sig av en roterande frontlins.

Levereras med adaptrarna:

  • 37 mm
  • 52 mm
  • 55 mm
  • 58 mm
  • 62 mm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.