Modulär mikrofonbom på 2,2 meter

Røde Micro Boompole Pro, 2,2 m

Artikelnummer: 1021660
  • Mikrofonbom i tre sektioner
  • Skumplastgrepp
  • Kan byggas på med fler sektioner
895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Røde Micro Boompole Pro är en mikrofonbom speciellt framtagen för att kunna jobba i trånga och svåra utrymmen. Mikrofonbommen består av tre sektioner som tillsammans når upp till 2,2 meter men tack vare standard 3/8"-gänga kan ytterligare sektioner adderas (säljs separat) med en maxlängd på 3,7 meter. 

Micro Boompole Pro Bommen har en riktigt låg totalvikt på endast 125 gram. Perfekt om du behöver en lätt och smidig bom när du reser eller arbetar med lätta mikrofoner.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.