Mikrofon NT5MP matchat par med Case

Røde Mikrofon NT5MP matchat par med Case

Artikelnummer: 1023472
3 550 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

NT5 är en naturtrogen och rak kondesatormikrofon som är speciellt designad för optimal inspelning av instrument. Den har en mycket bra upptagningsförmåga av de flesta instrument som gitarr, stråk, träblås, trummor med mera. Den diskreta storleken och designen gör att du kan placera den mycket precist, vilket är mycket viktigt vid närmikning.

Levereras som matchande par i ett specialcase och med två stativfästen samt två vindskydd.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.