Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonbom 2,2 meter, Micro Boompole Pro

Røde Mikrofonbom 2,2 meter, Micro Boompole Pro

Artikelnummer: 1021660
895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rödes mikrofonbom Micro boompole Pro är en bom speciellt framtagen för att kunna jobba i trånga ochsvåra utrymmen. Boompole Pro är optimerad för Röde mikrofonen VideoMicro. Bommen har tre sektioner som skruvas ihop och ger dig den maximala längden av 2,2 meter. Vikten är endast 125 gram. Perfekt om du behöver en lätt och smidig bom när du reser eller arbetar med lätta mikrofoner.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.