Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonhållare SM3R

Røde Mikrofonhållare SM3R

Artikelnummer: 1029044
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mikrofonhållare för montering på system eller videokamera.

Monteras i tillbehör- /blixt- skon och är även utrustad med en 3/8" gänga.
Fyra olika monteringsplatser för upphängingen hjälper till med balanseringen och monteringen för flera olika typer av mikrofoner.
SM3-R använder dubbla Rycoe Lyre för att hålla mikrofonen på plats och absorbera vibrationer. En inbyggd clip ser till ljudkablarna inte stör mikrofonen. Tillbehöret Kabel PG2Pro passar också till SM3-R. Anpassad för rödemikrofoner såsom NT5, NT55, NTG1/2/3

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.