Røde Mikrofonhållare SM3R

Røde Mikrofonhållare SM3R

Mikrofonhållare SM3R

Artikelnummer: 1029044
WebblagerFinns i webblager
Butik:
645 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mikrofonhållare för montering på system eller videokamera.

Monteras i tillbehör- /blixt- skon och är även utrustad med en 3/8" gänga.
Fyra olika monteringsplatser för upphängingen hjälper till med balanseringen och monteringen för flera olika typer av mikrofoner.
SM3-R använder dubbla Rycoe Lyre för att hålla mikrofonen på plats och absorbera vibrationer. En inbyggd clip ser till ljudkablarna inte stör mikrofonen. Tillbehöret Kabel PG2Pro passar också till SM3-R. Anpassad för rödemikrofoner såsom NT5, NT55, NTG1/2/3

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.