Mygga för smartphones

Røde Mygga SmartLav+

Artikelnummer: 1013827
  • Professionell mygga med rundupptagande karaktär
  • Myggan fungerar med smartphones som har 3,5 mm-kontakt
  • 90 cm lång kabel
679 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mygga SmartLav+
SC1 kabel 3,5mm TRRS-hane till TRRS 3,5mm hona
Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar
1 027 SEK
Mygga SmartLav+
SC3 kabel 3,5mm TRRS-hona till 3,5mm TRS-hane
Puffskydd WS-LAV 3-pack
1 063 SEK

Mygga för smartphones

Denna professionella mygga har en rundtagande kapsel av högsta kvalitet. Myggan fungerar med smartphones som har 3,5mm-kontakt och alla appar som tar ljudet från headset-kontakten.

SmartLav+ till iOS

När du använder SmartLav+ tillsammans med smartphone som har 3,5 mm-kontakt finns en dedikerad app, RØDE Rec, som kan laddas ner kostnadsfritt. Tillsammans med SmartLav+ och RØDE Rec-appen förvandlas din enhet till en fullt utrustad ljudinspelare med ett brett utbud av förinställningar för att passa olika inspelningssituationer. Dessutom får du professionella redigeringsfunktioner och möjligheten att publicera ditt ljudmaterial på Soundcloud och Dropbox direkt från appen.

Sladden är 90cm lång och behöver du en förlängingskabel passar Røde SC1 3,5mm TRRS-Hane till 3,5mm TRRS-hona 6 m utmärkt.


Levereras med:

  • SmartLav+
  • Puffskydd
  • Clips
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.