Komplett mikrofonpaket med shotgunmikrofon och hållare för filminspelningar

Røde NTG2 microphone + Blimp MK II + Pivot adapter + Boompole Pro 3m

Artikelnummer: 1032265
  • Batteridriven eller fantommatad Røde NTG2 shotgunmikrofon
  • Mikrofonbom i kolfiber med 3 meters räckvidd
  • Passande vind- och stötskydd
  • Mikrofonhållare, XLR-kabel samt kabelband
  • För professionella filminspelningar
7 939 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

NTG2 microphone + Blimp MK II + Pivot adapter + Boompole Pro 3m
Boompole 3 m
Mikrofonkabel XLR hona - 3,5 mm minitele hane 5 m
10 133 SEK
NTG2 microphone + Blimp MK II + Pivot adapter + Boompole Pro 3m
Mini Tripod Stand
ZP2 fodral för mikrofon
8 447 SEK

I detta mikrofonpaket får du allt du behöver för professionellt ljud på avstånd. Paketet är skapat för dig som filmar med en avancerad videokamera och vill matcha bra bild med bra ljud. Med en avancerad kondensatormikrofon av shotguntyp; ett slitstarkt vind- och stötskydd till mikrofonen; mikrofonbom med adapter för montering samt XLR-kabel och kabelband för en säker inkoppling, passar paketet perfekt för just detta.

Røde Mikrofon NTG2

Riktad kondensatormik, supernjure, P48 eller batteridrift.

Lättvikts kondensatormik av shotguntyp, designad för professionell användning vid film,video, television och scenproduktion. NTG-2 erbjuder balanserad lågimpedansutgång och drivs av ett internt 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommatning. Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik gör NTG-2 till det perfekta valet vid film, video och voice-over arbete. Extremt låg vikt, perfekt vid direktmontering på videokamera eller teleskopbom.

NTG-2 levereras komplett med fäste och vindskydd som effektivt eliminerar störande vindljud vid utomhusbruk.

Detta paket innehåller

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.