Portabel podcaststudio för alla typer av produktioner

Røde RØDECaster Pro podcastmixer

Artikelnummer: 1042277
  • Fyra mikrofoningångar
  • Många anslutningsmöjligheter
  • Pads för ljudeffekter och jinglar
  • Inbyggda effekter och touchskärm
  • Fyra hörlursutgångar
  • Inspelning på microSD-kort
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

RØDECaster Pro podcastmixer
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
NT1-A studiokit
9 855 SEK
RØDECaster Pro podcastmixer
Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 6 meter
NT1 kit med shockmount New
9 910 SEK

Røde RØDECaster Pro podcastmixer

Med fyra mikrofonpreamps av hög kvalitet och inspelningsfunktion i enheten via microSD-kort är RØDECaster Pro världens första helt integrerade produktionsstudio för podcast. Anslut enkelt dina dynamiska eller kondensatormikrofoner, din mobiltelefon via bluetooth eller 3,5mm TRRS-kabel, eller annan enhet via USB-C kontakten. Oavsett om du är i startgroparna eller är en erfaren podcaster passar RØDECaster Pro in i alla typer av arbetsflöden.

Fördelar

Fyra mikrofoningångar

RØDECaster Pro har fyra ingångar på enheten för mikrofoner via XLR-kontakt, med fantommatning +48V för kondensatormikrofoner. Förstärkarna på enheten är av Klass A-typ för att ge dig så hög kvalitet som möjligt på dina inspelningar.

Många anslutningsmöjligheter

Ingångar och nivåreglage för 3,5mm TRRS (mobiltelefon eller annan smart enhet), bluetooth och USB finns på enheten, så att du kan koppla in alla dina enheter för uppspelning av ljud eller för att kunna inkludera telefon- eller Skypesamtal i din podd. RØDECaster Pro har också en mix-minus-funktion för att läsa av och släcka ut eventuella ekon som uppstår vid telefonsamtal.

Pads för ljudeffekter och jinglar

Åtta stycken färgkodade trigger-pads låter dig spela upp förinspelade jinglar eller ljudeffekter, för att lyfta nivån på din podd ytterligare. Du programmerar padsen via den medföljande programvaran i din dator.

Inbyggda effekter och touchskärm

RØDECaster Pro inkluderar kompressor, limiter och noise-gate samt APHEX Exciter på mikrofonkanalerna för att ge dig bästa möjliga ljud. Via den inbyggda touchskärmen kan du enkelt justera inställningar och använda EQ-presets för att forma ditt ljud på bästa sätt efter den som pratar.

Fyra hörlursutgångar

Med fyra utgångar för hörlurar, så att alla dina gäster kan höra sig själv, finns inget behov för en separat hörlursförstärkare. Alla utgångar har dessutom separata volymkontroller så att varje person kan ha sin alldeles egna mix, något som inte finns på vanliga hörlursförstärkare.

Inspelning på microSD-kort

Med inspelning på lagringsmedia behöver aldrig RØDECaster Pro anslutas till en dator eller annan enhet, vilket gör den extremt smidig att hantera och snabb att komma igång med. Skulle du vilja använda enheten som ett ljudkort till din dator går detta alldeles utmärkt via enhetens USB-port.

Levereras med

  • Strömförsörjning
  • 2 meter USB-A till USB-C-kabel
  • Snabbstartsguide

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.