Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

Røde Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

Artikelnummer: 1048398

WS11 är ett vindskydd i profesionell kvalitet för VideoMic NTG. Med en öppen typ av puffskydd täckt av akustiskt transparent syntetisk päls är den utformad att minimera vindbrus i alla typer ava inspelningsscenarier.

525 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

WS11 är ett vindskydd i profesionell kvalitet för VideoMic NTG. Med en öppen typ av puffskydd täckt av akustiskt transparent syntetisk päls är den utformad att minimera vindbrus i alla typer av inspelningsscenarier.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.