Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

Røde Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

Artikelnummer: 1048398

WS11 är ett vindskydd i profesionell kvalitet för VideoMic NTG. Med en öppen typ av puffskydd täckt av akustiskt transparent syntetisk päls är den utformad att minimera vindbrus i alla typer ava inspelningsscenarier.

525 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vindskyddspäls WS11 till Videomic NTG

WS11 är ett vindskydd i profesionell kvalitet för VideoMic NTG. Med en öppen typ av puffskydd täckt av akustiskt transparent syntetisk päls är den utformad att minimera vindbrus i alla typer av inspelningsscenarier.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.