Roland Streaming Switch VR-50HD MK II
Roland Streaming Switch VR-50HD MK II
Roland Streaming Switch VR-50HD MK II
Roland Streaming Switch VR-50HD MK II
Roland Streaming Switch VR-50HD MK II

Roland Streaming Switch VR-50HD MK II

Streaming Switch VR-50HD MK II

Artikelnummer: 1045871
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Dedikerade aux-utgångar för inspelning, streaming eller monitor
  • Uppdaterat användargränssnitt för snabb och enkel hantering
  • Mikrofonförstärkare och signalomvandlare av hög kvalitet
  • Direktkontroll över PTZ-kameror från JVC och Panasonic över Ethernet
  • Automix för video och ljud för att förenkla kontrollen för enskilda tekniker
88 900 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Roland Streaming Switch VR-50HD MK II

Fulladdad med funktioner som bidrar till din produktivitet är VR-50HD Mark II det nästa steget för Rolands högkvalitativa all-i-ett-bildmixrar med USB-streaming direkt till din dator. Alla funktioner kan enkelt kontrolleras av en enskild tekniker, genom de fullfjädrade anslutningsmöjligheterna för video och ljud på enheten.

  • Aux-utgångar med dedikerade kanaler för inspelning, streaming eller monitorfunktion
  • Uppdaterat användargränssnitt för snabb och enkel hantering
  • Mikrofonförstärkare och signalomvandlare av hög kvalitet
  • Direktkontroll över PTZ-kameror från JVC och Panasonic över Ethernet
  • Automix för video och ljud för att förenkla kontrollen för enskilda tekniker

Smidig allt-i-ett-enhet med flexibla anslutningsmöjligheter

Med inbyggda funktioner som mixning av fyra videokanaler, åtta kanalers digital ljudmixer, multi-view-touchskärm, samt streaming via USB – allt detta samlat i en enkelt kontrollerad enhet. Med de stora anslutningsmöjligheterna på baksidan av enheten är det enkelt att få in all din utrustning till din liveproduktion.

Dela upp anslutningarna för att passa din produktion

Inbyggd livestreaming, inspelning i HD-kvalitet och stöd för att visa information på en extern monitor, för att t.ex. ge ett extra stöd till talare – allt detta finns i VR-50HD Mark II. Med Aux-utgångarna kan du enkelt skicka en av videokanalerna till en talare med extern monitor för att ge stöd, eller visa hur sändningen ser ut, eller kanske till en producent eller administratör – allt för att få bästa möjliga kontroll över din produktion.

Nytt gränssnitt för ostörd kontroll

Inte nog med att VR-50HD Mark II gör mer, den är också enklare att hantera via ett omdesignat gränssnitt. Att fastna i flera lager av menyer och inställningar hör numer till det förgågna, tack vare dedikerade knappar för aux, picture-in-picture och stillbilder, likt de du hittar på profesionella TV-produktioner. Med knappar för select, solo och mute har du även full kontroll över dina ljudkanaler. Via touchskärmen kan du se alla dina videokanaler, stillbilder och även direkt bildmixa.

Proffsljud med enkla medel

Tittaren förväntar sig att få ett bra ljud från din livestream, men att ta sig dit ryms inte alltid i en budget. Med VR-50HD Mark II eliminerar du detta problem via flertalet smarta, automatiserade funktioner som tillåter dig som ensam tekniker att mixa video och ljud på samma gång. Via Automix kan du låta mixern balansera ljudnivåerna beroende på vem som pratar och med ”video follows audio” kan du byta ljudkanal baserat på vilken kamera som är aktiv. I enheten finns även inbyggd eliminering av rundgång. Ingångskanalerna på mixern består av fyra stycken kombojack med XLR/TRS (6,3mm tele) med fantommatning 48 V, fyra stereopar (två 6,3mm tele och två RCA), samt inbäddat ljud från SDI och HDMI.

Integrerad PTZ-kamerakontroll

PTZ-kameror (pan-tilt-zoom) är ett smidigt alternativ när du vill utöka dina kameravinklar utan att behöva använda en fotograf bakom varje kamera. VR-50HD Mark II har inbyggt stöd för dessa kameror från JVC och Panasonic via Ethernet-kabel, så att du slipper ansluta fler kontrollenheter och utrustning. Upp till sex kameror kan anslutas till enheten.

Streama enkelt via USB 3.0

Med samma anslutningsteknik som webbkameror kan du enkelt fånga och dela video från dina event ut på webben. Anslut bara en USB 3.0-kabel mellan VR-50HD Mark II och din dator och använd en plattform för streaming som stödjer webbkamera – inga ytterligare drivrutiner eller mjukvara behövs. För att spela in din streamade sändning kan du använda Rolands VR Capture-programvara som finns gratis att ladda ner för Mac och Windows.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.