Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Super-shield kit large

Rycote Super-shield kit large

Artikelnummer: 1020584
3 349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Super-Shield Kit large är ett komplett vindskydd- och chockabsorberingssystem för shotgun mikrofoner upp till 300 mm i längd. Super-Shield är en uppdaterad version av en väl beprövad Rycote design – som baseras runt en styv korg och päls som helt omsluter mikrofonen för bästa reduktion av vind och stötar.

Passar bland annat till följand mikrofoner:

  • Sennheiser MKE600
  • Röde NTG-2
  • Röde NTG-4+
  • Sanken CS-3e

Följande ingår:

  • Pistolgrepp och absorberande mickhållare.
  • Ytterkorg/zeppelinare.
  • Syntetpäls för att trä över zeppelinaren vilket minskar vindljud till ett minimum.
  • Kort XLR kabel för anslutning av mick.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.