10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

Artikelnummer: 1026819
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ultravidvinkel för professionellt bruk
Med Samyang 10 mm får du ett videoobjektiv med en ultravidvinkel och manuell fokusering. Den är noggrant utformad för professionellt bruk. Du kan ändra bländaren tyst och smidigt med den frånkopplade bländarringen. T-numret styr den faktiska mängden ljustransmission, avståndsskalor är markerade på båda sidor av objektivet för att du ska kunna filma mycket exakt. Objektivet fungerar i manuella bländarsystem med lågt T-nummer, vilket möjliggör en naturlig filmning i olika ljusexponeringar.

Objektivet är utrustat med 14 linser i 10 grupper, inklusive en lins med extra lång dispersion (ED) och två asfärsiska (ASPH) för att minska kromatisk aberration.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.