Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon
Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon
Artikelnummer: 1026819

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ultravidvinkel för professionellt bruk
Med Samyang 10 mm får du ett videoobjektiv med en ultravidvinkel och manuell fokusering. Den är noggrant utformad för professionellt bruk. Du kan ändra bländaren tyst och smidigt med den frånkopplade bländarringen. T-numret styr den faktiska mängden ljustransmission, avståndsskalor är markerade på båda sidor av objektivet för att du ska kunna filma mycket exakt. Objektivet fungerar i manuella bländarsystem med lågt T-nummer, vilket möjliggör en naturlig filmning i olika ljusexponeringar.

Objektivet är utrustat med 14 linser i 10 grupper, inklusive en lins med extra lång dispersion (ED) och två asfärsiska (ASPH) för att minska kromatisk aberration.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.